Το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB
σας προσκαλεί
3ήμερο οδοιπορικό στη μαγεία της Πύλου στο
COSTA NAVARINO!

Παρασκευή 27/10 - Κυριακή 29/10

Πύλος - costa navarino  Eπικοινωνία club

Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση: Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Ώρα αναχώρησης: 8:00 π.μ.

1η μέρα

Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Πύλος - COSTA NAVARINO

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 με προορισμό το καλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της χώρας μας & ένα από τα καλύτερα της Μεσογείου, το μοναδικό Costa Navarino The Westin Resort 5* Deluxe.
Επίσκεψη στην Αρχαία Μεσσήνη και στο εντυπωσιακό πάρκο της. Άφιξη στην Πύλο, από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα φυσικά λιμάνια του κόσμου, με μήκος 4800μ.& πλάτος 3600μ. Εδώ, στο διατηρητέο Παλιό Γυμνάσιο, φιλοξενείται το γνωστό Ινστιτούτο Αστροσωματικής Φυσικής “Νέστωρ” του Εθνικού Αστεροσκοπείου, στο οποίο σε συνεργασία με κέντρα όπως το Cern & πανεπιστήμια όπως το Berkeley (ΗΠΑ), διεξάγεται η ανίχνευση & η μελέτη του σωματιδίου νετρίνο (ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά πειράματα παγκοσμίως).
Στα ανοιχτά της Πύλου, βυθισμένο στα 5.000μ., έχει εγκατασταθεί το πρώτο τηλεσκόπιο Νετρίνων. Ξενάγηση με προβολή βίντεο στους χώρους του Ινστιτούτου. Χρόνος ελεύθερος στην Πύλο για γεύμα.
Τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο και στα υπέροχα δωμάτια του. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

2η μέρα

Πεταλίδι - Φοινικούντα - Μεθώνη

Πρόγευμα από πλούσιο μπουφέ με ιδιαίτερες γεύσεις! Αναχώρηση για μία υπέροχη εκδρομή σε μοναδικούς προορισμούς! Πρώτη στάση στο παραθαλάσσιο Πεταλίδι. Μέσω Κορώνης, άφιξη στην γραφική Φοινικούντα, με την καταπληκτική θάλασσα και το Ενετικό παραθαλάσσιο κάστρο Μεθώνης.
Χρόνος για γεύμα – επιστροφή για χαλάρωση στις ανέσεις ξενοδοχείου. Δείπνο σε παραλιακή παραδοσιακή ταβέρνα.

3η μέρα

Παλιά πόλη Κυπαρισσίας - Παλιός Νερόμυλος - Αγιαννάκης

Πλούσιο μπουφέ – πρόγευμα.
Περίπατος στην παλιά πόλη της Κυπαρισσίας, στους πρόποδες μικρού λόφου, τον οποίο στεφανώνουν τα ερείπια του Ενετικού κάστρου και έχει κηρυχθεί ιστορικός διατηρητέος οικισμός από το Υπουργείο Πολιτισμού (με καλντερίμια & παλιούς λιθόστρωτους δρόμους).
Ένα ακόμα ενδιαφέρον διατηρητέο κτίσμα είναι του “Παλιού Νερόμυλου” (χωριό Μύλοι).
Η συναρπαστική εκδρομή κλείνει οικολογικά (ενημέρωση για τις χελώνες καρέτα - καρέτα, που χρησιμοποιούν την αμμουδιά της περιοχής Αγιαννάκη για να γεννήσουν τα αυγά τους). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις από τον αυτοκινητόδρομο Αρτεμισίου.Πληροφορίες & Κρατήσεις στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Club

+30 6943 089 206

Πύλος - costa navarino  Eπικοινωνία clubΕπικοινώνησε μαζί μας

Τηλέφωνο: +30 694 308 9206
Email: club@epikinoniaclub.gr

Επικοινωνία Club

© Copyright 2000  -  2023      All Rights Reserved    -    Επικοινωνία Club