Το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB σας προσκαλεί για ένα
Διήμερο στην Μάνη

Σάββατο 25/3 – Κυριακή 26/3

Διήμερο στην Μάνη -  Eπικοινωνία club

Μάνη. Κόλπος του Οίτυλου.
Ήρεμα, διάφανα νερά, που τυλίγουν τα βράχια του Ταΰγετου!
Σπίτια – πύργοι, κάθε πέτρα και ένας θρύλος... και φως, ανελέητο φως, που ξεγυμνώνει το τοπίο και το μυαλό, αποκαλύπτοντας την αλήθεια του!
H άγρια αυτή πλευρά της Πελοποννήσου μπήκε πρόσφατα στους δ έ κ α   κ α λ ύ τ ε ρ ο υ ς  προορισμούς σύμφωνα με το περιοδικό Times και αποτελεί πόλο έλξης χειμώνα - καλοκαίρι…

Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση: 25/3
Ώρα αναχώρησης: 8:00

1η μέρα, Σάββατο 25/3

Αναχώρηση από Αθήνα

Μετά από ένα όμορφο 5ωρο περίπου ταξίδι και ένα ευχάριστο διάλειμμα για καφέ, φτάνουμε στη μαγευτική Μάνη!
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γεύμα σε παραδοσιακό ταβερνάκι.
Το απόγευμα αρχίζει η εξερεύνηση της περιοχής, που μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι… Επίσκεψη στο λιμάνι με τα τυρκουάζ νερά και στο Μουσείο Μέσα Μάνης στο αρχοντικό των Μαυρομιχαλαίων. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά, επίσκεψη στην ιστορική Μονή Δεκούλου με τις τοιχογραφίες του 18ου αιώνα, το Κάστρο της Κελεφάς, στην Αρεόπολη & στο γραφικό Λιμένι!
Ελληνική βραδιά με δείπνο στο ξενοδοχείο.

2η μέρα, Κυριακή 26\3

Μάνη, Κελεφάς, Αρεόπολη

Μετά το πρωινό, συνεχίζεται η ανακάλυψη της κρυμμένης ομορφιάς της Μάνης & των γύρω περιοχών! Μεταξύ άλλων, επίσκεψη στο λιμναίο σπήλαιο, στο Νεολιθικό Μουσείο Δυρού και στο Μουσείο Ελιάς & Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη.
Ωστόσο, η Μονεμβασιά και η φημισμένη Καστροπολιτεία του Μυστρά παραμένουν στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Η θέα προς το πέλαγος αλλά και προς την Κάτω πόλη εκπληκτική ! Στη Νέα πόλη, μια μικρή λωρίδα γης ενώνει τον βράχο της Μονεμβασιάς με τον οικισμό και μεταφέρει νοερά τον επισκέπτη από το τώρα στο χθές, σ' ένα φανταστικό παραμύθι που δεν έχει τέλος...
Μετά τον απογευματινό καφέ, αναχώρηση για Αθήνα... με τις αποσκευές γεμάτες από ζεστασιά, χαρούμενες εικόνες και φώς... μια συναρπαστική εμπειρία μακριά από την καθημερινότητα της πόλης, που σύντομα θα επαναλάβουμε!

Διήμερο στην Μάνη -  Eπικοινωνία club

Εναλλακτικές δραστηριότητες:
Στον Πύργο Δυρού, υπάρχει Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας, όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει το όμορφο αυτό σπόρ είτε είναι έμπειρος αναβάτης είτε αρχάριος *Ρομαντική βαρκάδα για θαλάσσια επίσκεψη στις σπηλιές της περιοχής (Λιμένι, Καραβοστάσι, Καρδαμύλη και Στούπα)

Πληροφορίες & Κρατήσεις στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Club +30 6907909788

Διήμερο στην Μάνη -  Eπικοινωνία club


Επικοινώνησε μαζί μας

Τηλέφωνο: +30 694 308 9206
Email: club@epikinoniaclub.gr

© Copyright 2000  -  2023      All Rights Reserved    -    Επικοινωνία Club