Το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB
σας προσκαλεί
Εορταστικό 4ήμερο στη μαγευτική Σύρο!

Παρασκευή 12/8 - Δευτέρα 15/8

Σύρος -  Eπικοινωνία club

Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση: 12 Αυγούστου
Ώρα αναχώρησης: 7:00 π.μ.

1η μέρα

Πειραιάς - Σύρος

Συγκέντρωση το πρωί (7:00) στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο & αναχώρηση για Σύρο. Άφιξη - τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε παραλιακή ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μεσαιωνικός Οικισμός - Αρχαιολογικό Μουσείο

Πρωινό και αναχώρηση για τον Μεσαιωνικό Οικισμό της Άνω Σύρου, Επίσκεψη στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Μοναστήρι των Καπουτσίνων, στο Μοναστήρι των Ιησουϊτών, στην Πιάτσα, στα λαογραφικά . Μέσα από τα στενά δρομάκια, άφιξη στο «κάτω τέρμα», όπου το πούλμαν θα περιμένει για τη μεταφορά στην Ερμούπολη.
Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στη συνοικία Βαπόρια με τα νεοκλασικά σπίτια, τη «μικρή Βενετία» το μνημείο του «Άταφου Αγωνιστή». Προαιρετική επίσκεψη στο πρώτο Θέατρο-όπερα της Ελλάδας. Στη συνέχεια, επίσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο και στο Μουσείο με τα αντίγραφα Κυκλαδικής Τέχνης, στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στο Γυμνάσιο της Νέας Ελλάδας, το μοναδικό Δημαρχείο, στη μαρμάρινη πλατεία Μιαούλη.
Μέσα από την αγορά, άφιξη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, για να θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του El Greco. Αμέσως μετά, επιβίβαση στο πούλμαν για το γύρο της Σύρου. Επίσκεψη σε όλο το νότιο τμήμα του νησιού, περνώντας από χωριά με θαυμάσιες παραλίες, όπως : Αζόλιμνος, Βάρη, Μεγάλος Γυαλός, Κίνι, Γαλησσάς & Ποσειδωνία (Ντελαγκράτσια).
Συμμετοχή σε παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι !
Επιστροφή στο ξενοδοχείο - Διανυκτέρευση

3η μέρα

Ε λ ε ύ θ ε ρ ο & π ρ ό γ ρ α μ μ α

4η μέρα

Ερμούπολη & Πειραιάς

Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος για να κάνουμε κάποιες ακόμα βόλτες στην πανέμορφη Ερμούπολη, ίσως και τις τελευταίες αναμνηστικές αγορές !
Αναχώρηση για το λιμάνι - επιβίβαση στο πλοίο - Άφιξη στον Πειραιά

Περιλαμβάνονται

Εισιτήρια επιβατών Πειραιάς - Σύρος - Πειραιάς σε οικονομική θέση, 3 διανυκτερεύσεις, 3 πρωινά σε μπουφέ. Δείπνο Σαββάτου με ζωντανή μουσική. Αρχηγός - συνοδόςΠληροφορίες & Κρατήσεις στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Club

+30 690 790 9788

Σύρος -  Eπικοινωνία clubΕπικοινώνησε μαζί μας

Τηλέφωνο: +30 694 308 9206
Email: club@epikinoniaclub.gr

© Copyright 2000  -  2023      All Rights Reserved    -    Επικοινωνία Club