Το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB σας προσκαλεί σε 3ήμερo
Οδοιπορικό στη μαγεία του Costa Navarino

Παρασκευή 20/5 - Κυριακή 22/5

Costa Navarino -  Eπικοινωνία club

Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση: 20 Μαΐου
Ώρα αναχώρησης: 8:00 π.μ.

1η μέρα

Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Πύλος - COSTA NAVARINO

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 με προορισμό το καλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της χώρας μας & ένα από τα καλύτερα της Μεσογείου, το μοναδικό COSTA NAVARINO The Westin Resort 5* Deluxe.
Επίσκεψη στην Αρχαία Μεσσήνη και ιδιαίτερα στο εντυπωσιακό πάρκο της. Άφιξη στην Πύλο, από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα φυσικά λιμάνια του κόσμου, με μήκος 4800μ & πλάτος 3600μ.
Εδώ, στο διατηρητέο Παλιό Γυμνάσιο, φιλοξενείται το Ινστιτούτο Αστροσωμ/κής Φυσικής “Νέστωρ” του Εθνικού Αστεροσκοπείου, που σε συνεργασία με κέντρα όπως το CERN & πανεπιστήμια όπως το Berkeley (ΗΠΑ) διεξάγεται η ανίχνευση και η μελέτη του σωματιδίου νετρίνο (ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά πειράματα παγκοσμίως!) Στα ανοιχτά της Πύλου, βυθισμένο στα 4.000 - 5.000μ., έχει εγκατασταθεί το πρώτο τηλεσκόπιο Νετρίνων. Ξενάγηση με προβολή βίντεο στους χώρους του Ινστιτούτου.
Χρόνος ελεύθερος στην Πύλο για γεύμα. Εγκατάσταση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο,στα υπέροχα δωμάτια του (39 m2) Δείπνο σε εστιατόριο της περιοχής.

2η μέρα

Πεταλίδι - Φοινικούντα - Μεθώνη

Πρόγευμα μπουφέ & αναχώρηση για μία υπέροχη διαδρομή σε μοναδικά τοπία! Πρώτη στάση στο παραθαλάσσιο Πεταλίδι (καφέ). Προσπερνώντας την Κορώνη, συνεχίζουμε για την γραφική Φοινικούντα με την καταπληκτική θάλασσα και το Ενετικό παραθαλάσσιο κάστρο Μεθώνης.
Χρόνος για γεύμα και επιστροφή για χαλάρωση στις ανέσεις ξενοδοχείου.
Δείπνο σε κοντινή παραδοσιακή ταβέρνα.

3η μέρα

Παλιά πόλη Κυπαρισσίας - Παλιός Νερόμυλος - Αγιαννάκης

Πλούσιο μπουφέ – πρόγευμα.
Περίπατος στην παλιά πόλη της Κυπαρισσίας, στους πρόποδες ενός μικρού λόφου, τον οποίο στεφανώνουν τα ερείπια του ενετικού κάστρου. Έχει κηρυχθεί ιστορικός διατηρητέος οικισμός από Υπουργείο Πολιτισμού με καλντερίμια & παλιούς λιθόστρωτους δρόμους, που αποτελούν ένα εντυπωσιακό σε μήκος δίκτυο.
Ακόμα ένα διατηρητέο κτίσμα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας στη συνέχεια, αυτό του “Παλιού Νερόμυλου”(χωριό Μύλοι) Οι επισκέψεις της ημέρας, αλλά & της εκδρομής, θα κλείσουν … οικολογικά με ενημέρωση για τις χελώνες καρέτα - καρέτα, που χρησιμοποιούν την αμμουδιά της περιοχής του Αγιαννάκη για να γεννήσουν τα αυγά τους.
*Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις από τον αυτοκινητόδρομο Αρτεμισίου.

Πληροφορίες & Κρατήσεις στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Club

+30 6933 033 728

Costa Navarino -  Eπικοινωνία clubΕπικοινώνησε μαζί μας

Τηλέφωνο: +30 6943 511 978
Email: club@epikinoniaclub.gr

© Copyright 2000  -  2022      All Rights Reserved    -    Επικοινωνία Club