Το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB σας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό
τριήμερο στο Καρπενήσι

΄Παρασκευή 11/2 – Κυριακή 13/2

Καρπενήσι -  Eπικοινωνία club

Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση: 11/2
Ώρα αναχώρησης: 8:30

1η μέρα

Αθήνα – Προυσός – Καρπενήσι 

Αναχώρηση στις 8:30π.μ. Στάση για καφέ στα Καμμένα Βούρλα. Συνεχίζουμε για Τυμφρηστό - Καρπενήσι, κάνοντας στάση για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό).
Ακολουθώντας μία πανέμορφη διαδρομή δίπλα στο ποτάμι, φθάνουμε στην Ι.Μ. Παναγίας Προυσιώτισσας, η οποία βρίσκεται έξω από το χωριό Προυσός, σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.
Μετά το προσκύνημα, άφιξη στο Καρπενήσι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ γλέντι σε παραδοσιακό μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική.

2η μέρα

Λίμνη Κρεμαστών - Κρίκελλο

Mετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχώρηση για την ιστορική μονή Τατάρνας, μία από τις σημαντικότερες μονές της Στερεάς Ελλάδας, του 12ου αιώνα.
Επίσκεψη στην πανέμορφη λίμνη Κρεμαστών, καθώς και στα γραφικά χωριά της περιοχής. Πρώτη στάση στις Κορυσχάδες για να θαυμάσουμε το Εθνικό Μουσείο Αντίστασης. Αμέσως μετά, κατευθυνόμαστε στο Μεγάλο Χωριό, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ, Επόμενη στάση στο Κρίκελλο, με την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Βασιλείου (κεντρική πλατεία). Δείπνο στο ξενοδοχείο

3η μέρα

Ελεύθερο πρόγραμμα (έως το απόγευμα)

Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση (περίπου 21.00)

Ήπειρος -  Eπικοινωνία club

Πληροφορίες & Κρατήσεις στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Club

+30 6933 033 728

Επικοινώνησε μαζί μας

Τηλέφωνο: +30 6933 033 728
Email: club@epikinoniaclub.gr

© Copyright 2020   -  Επικοινωνία Club