Το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB σας προσκαλεί σε 5 ήμερη
εκδρομή στην Μήλο

Σάββατο 1/8 – Τετάρτη 5/8

Μήλος -  Eπικοινωνία club

Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση: 1/8
Ώρα αναχώρησης: 07:30

1η μέρα

Πειραιάς - Μήλος 

Αναχώρηση από το λιμάνι
του Πειραιά. Προορισμός η Μήλος, το ηφαιστιακό νησί με σχήμα πετάλου που θα κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!

2η μέρα

Κυριακή 2/8, Παλαιοχριστιανικές Κατακόμβες

Μετά το πρωινό, ξενάγηση στις «Παλαιοχριστιανικές Κατακόμβες» και στο μεταλλευτικό Μουσείο της Μήλου.
*Προαιρετική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο.
Απογευματινό μπάνιο και μυρωδιά από την νυχτερινή ζωή του νησιού.

3η μέρα

Δευτέρα 3/8, Μήλος

Ελεύθερο πρόγραμμα

4η μέρα

Τρίτη 4/8. Μήλος

Ελεύθερο πρόγραμμα

5η μέρα

Τετάρτη 5/8 , ώρα 19:00

Αναχώρηση για Πειραιά

Αξιοθέατα:

01.

Οι παλαιοχριστιανικές κατακόμβες

βρίσκονται κοντά στο χωριό Τρυπητή, σε σπηλιές 150 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το 2009, η Ιερά Σύνοδοs ανακήρυξε τη Μήλο ιερό νησί, δεδομένου ότι οι Κατακόμβες αποτελούν το αρχαιότερο μνημείο της χριστιανοσύνης. Ήταν ο πρώτος τόπος συγκέντρωσης των Χριστιανών και το πρώτο κοινοτικό νεκροταφείο στα τέλη του 2ου μ.Χ. αιώνα. Οι Κατακόμβες της Μήλου είναι μοναδικές σε μέγεθος σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, από τα πιο γνωστά και αξιόλογα Χριστιανικά μνημεία παγκοσμίως, μαζί με τις κατακόμβες της Ρώμης και των Αγίων Τόπων.

02.

Το Μεταλλευτικό Μουσείο

βρίσκεται στην περιοχή του Αδάμαντα και στόχος του είναι να παρουσιάσει τη μεταλλευτική παράδοση του νησιού. Στο ισόγειο μπορείτε να ενημερωθείτε για τη μεταλλευτική ιστορία του νησιού, ενώ στον επάνω όροφο μπορείτε να θαυμάσετε τον γεωλογικό πλούτο, βλέποντας δείγματα ορυκτών. Υπάρχει και αίθουσα χωρητικότητας 40 ατόμων, πλήρως εξοπλισμένη με οπτικo-ακουστικά μέσα για ολοζώντανες παρουσιάσεις με θέμα τη μεταλλευτική ιστορία.
Ώρες Λειτουργίας: 09:15-13:45, 18:15-20:45 

03.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο

στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό του 19ου αιώνα. Αναντίρρητα το εντυπωσιακότερο έκθεμα του μουσείου είναι το γύψινο αντίγραφο της Αφροδίτης της Μήλου, στην είσοδο του μουσείου, προσφορά του μουσείου του Λούβρου, όπου βρίσκεται το διάσημο πρωτότυπο άγαλμα της θεάς.
Ωράριο λειτουργίας: 09:00-16:00 

Μήλος -  Eπικοινωνία club

Πληροφορίες & Κρατήσεις στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Club

+30 6933 033 728

Επικοινώνησε μαζί μας

Τηλέφωνο: +30 6933 033 728
Email: club@epikinoniaclub.gr

  • MOBILE FRIENDLY - o special actions required, all sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site, it will adapt automagically. Try it now!
  • EASY AND SIMPLE - cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required. Try it now!
  • UNIQUE STYLES - choose from the large selection of latest pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, content slider, responsive image gallery with lightbox, parallax scrolling, video backgrounds, hamburger menu, sticky header and more. Try it now!