Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά
Άφιξη στο πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί με τη μεγάλη παράδοση στη μαγειρική, καθώς είναι η γενέτειρα του Νίκου Τσελεμεντέ, κορυφαίου Έλληνα σεφ του 20ού αιώνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή για μπάνιο στον Πλατύ Γιαλό.
Το απόγευμα αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νησιού, Απολλωνία, που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με το έντονο κυκλαδίτικο χρώμα και την αυθεντική νησιώτικη ατμόσφαιρα. Επίσκεψη στο Μουσείο Λαογραφίας (προαιρετικά) και στην εκκλησία Παναγία Ουρανοφόρα, με το μοναδικό επιχρυσωμένο τέμπλο και το εξαιρετικό καμπαναριό.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Νησιώτικη φεγγαροβραδιά – δείπνο με παραδοσιακές λιχουδιές*