Σκοπός του προγράμματος Face2Face είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε στοχευμένες προσωπικές γνωριμίες για μια ουσιαστική συντροφική σχέση.

Είμαστε αποτελεσματικοί γιατί:

  1. Γνωρίζουμε όλα τα μέλη μας προσωπικά, προκειμένου οι προτάσεις μας να είναι εχέμυθες, διασφαλισμένες και απολύτως στοχευμένες.
  2. Έχουμε τη μεγαλύτερη και την ασφαλέστερη κοινότητα γνωριμιών στην Ελλάδα που ανανεώνεται σε καθημερινή βάση. 

Επικοινωνία Face2Face


Όταν το Fb έκανε την εμφάνιση του, ο Καναδός φιλόσοφος Λου Μαρίνοφ είχε προβλέψει ότι πρόκειται για ένα τεχνολογικό απόκτημα, που θα μας μπερδέψει και θα μας κάνει να χαθούμε στην πληθώρα των πολλών επιλογών. Σήμερα, σεξολόγοι, ψυχοθεραπευτές, αλλά και απλός κόσμος επιβεβαιώνουν την πρόβλεψή του! Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνώρισαν στιγμές δόξας ως (κυβερνο)χώροι γνωριμιών, ωστόσο τα συνειδητοποιημένα άτομα, που επιθυμούν μια ουσιαστική συντροφική – ερωτική σχέση, εξακολουθούν να επιλέγουν την ασφάλεια της ζωντανής επαφής! «Οι σημαντικές συναντήσεις έχουν σχεδιαστεί από τις ψυχές πολύ πριν τα σώματα συναντηθούν», όπως έγραψε ο Paulo Coelho.

Τόσο η επικρατούσα κρίση αξιών, όσο και η πρωτόγνωρη "κρίση ζωής" εξ αιτίας της πανδημίας οδηγούν νομοτελειακά στην "επανεκκίνηση σχέσης", γιατί σταμάτησαν να υπάρχουν οι επικαλύψεις, σταματήσαμε να κρύβουμε μια διαφωνία πίσω από ένα συναρπαστικό τριήμερο ή κάποιο shopping therapy. Κατανοήσαμε ότι η ερωτική σχέση είναι ανώτερη από όλες τις άλλες σχέσεις της ζωής μας γιατί απαιτεί μια τριπλή σύνδεση, τη σύνδεση του σώματος, του μυαλού και της ψυχής. Για αυτό είναι απαραίτητη η εσωτερική μας διαδρομή πριν μπούμε στη σχέση. Μόνο μέσα από αυτή τη διαδρομή θα καταφέρουμε να "γυρίσουμε σελίδα", ίσως ακόμα και αν χρειαστεί να "σκίσουμε τη σελίδα", όπως προτείνει ο Βέλγος ποιητής Achille Chavée (1906-1969).

Το επόμενο βήμα είναι να βρεθεί το κατάλληλο περιβάλλον για την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου! Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γνωρίσουμε κάποιον όταν βγαίνουμε με τους δεσμευμένους και αποκατεστημένους φίλους μας ή με τη γνωστή παλιοπαρέα στην οποία σπάνια προστίθενται νέα - ενδιαφέροντα και διαθέσιμα - πρόσωπα; Από την άλλη, στα chat rooms των social media κατά κανόνα δεχόμαστε σεξιστική προσέγγιση, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να εκτεθείς σε άτομα που δεν σου ταιριάζουν και σε σχέσεις που οδηγούνται σε αδιέξοδο. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν όμορφα και ελκυστικά άτομα στην πόλη, το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε που να τα βρούμε... Κι αν έχουμε τύχη και πέσουμε πάνω τους, πολλά μπορεί να πάνε στραβά: Η πρώτη επαφή να γίνει με άκομψο τρόπο, όχι απαραίτητα γιατί το άτομο που σε πλησιάζει δεν είναι το κατάλληλο, αλλά γιατί οι συνθήκες σε μια τέτοια συνάντηση μπορεί να κάνουν την επαφή αμήχανη. Μπορεί να είναι λάθος το timing ή να βγαίνεις σε μέρη που ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Face2Face” δε χρειάζεται πλέον να αναλώνεσαι σε αμήχανες καταστάσεις και αδέξιες συναντήσεις, γιατί βρίσκεσαι σ' ένα περιβάλλον με singles, που ψάχνουν ακριβώς ό,τι ψάχνεις κι εσύ. Βρίσκεσαι ανάμεσα σε μία ομάδα συνειδητοποιημένων ατόμων (ίδιας κοσμοθέασης), που επιθυμούν τη δημιουργία μιας ουσιαστικής σχέσης βασισμένης στο σεβασμό, στην αγάπη και στην ειλικρίνεια. Το πρόγραμμα Face2Face έχει βασικό στόχο, μέσω της κατάλληλης επιλογής (σύμφωνα με τους πλέον σύγχρονους διαύλους επικοινωνίας), να φέρει σ' επαφή όλους όσους έχουν κουραστεί από τις ακατάλληλες σχέσεις με άδοξο τέλος και επιθυμούν μια νέα ευκαιρία, βοηθώντας τους να αλλάξουν επίπεδο αναζήτησης ώστε σύντομα να καλωσορίσουν στη ζωή τους μια καινούργια δημιουργική και αρμονική σχέση!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 στάδια:

1. Συνεδρία με επιστημονικό συνεργάτη του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB, κατά την οποία προκύπτει το ατομικό προφίλ των ενδιαφερομένων ώστε να γίνουν οι κατάλληλες προτάσεις. *Συμπλήρωση εντύπου στο γραφείο.

2. Συμμετοχή σε πρόγραμμα στοχευμένων συναντήσεων. *Αποστολή προγράμματος ηλεκτρονικά.

 Πληροφορίες : 694 308 9206Επικοινώνησε μαζί μας

Τηλέφωνο: +30 694 308 9206
Email: club@epikinoniaclub.gr

© Copyright 2000  -  2024      All Rights Reserved    -    Επικοινωνία Club