Δίκτυο υπηρεσιών ανθρωπίνων σχέσεων


Το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB σας προσκαλεί για ένα τριήμερο στην Ορεινή Αρκαδία

Σάββατο 26/10 – Δευτέρα 28/10Ορεινή Αρκαδία - Eπικοινωνία club

Πρόγραμμα εκδρομής1η ΜΕΡΑ
Αθήνα - Καρύταινα - Αρκαδιανή - Στεμνίτσα - Δημητσάνα
Αναχώρηση 07:45 από Αθήνα για την πετρόχτιστη ιστορική Καρύταινα με το θρυλικό πεντάτοξο γεφύρι και το Φράγκικο κάστρο του 13ου αιώνα.
Στη συνέχεια, επίσκεψη στο πρότυπο κέντρο γεύσεων “Αρκαδιανή” (χωριό Ψάρι) και μετά στη Στεμνίτσα για να δούμε το Ηρώο των Αγωνιστών του ’21 και εξωτερικά το λαογραφικό μουσείο.
Επόμενος σταθμός η Δημητσάνα και το “ζωντανό” Μουσείο Υδροκίνησης (έξοδα ατομικά). Εδώ βρίσκεται και το σπίτι του Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε΄, καθώς και πολλά κειμήλια στη Βιβλιοθήκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο (μπουφέ).

2η ΜΕΡΑ
Χρυσοβίτσι - (Αρκουδόρεμα - Λιμποβίσι) - Ελάτη - Βυτίνα
Πρωϊνό (μπουφέ) και ημέρα φυσιολατρίας στην καρδιά του Μαινάλου. Πρώτος σταθμός το Χρυσοβίτσι.
Στη συνέχεια, επίσκεψη στην Παναγιά του Αρκουδορέματος, ένα εκκλησάκι που έχτισε ο ίδιος ο Κολοκοτρώνης και στο Λιμποβίσι το σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
Αργότερα στην Ελάτη για να θαυμάσουμε τις ξύλινες δημιουργίες του Χρήστου Σιμόπουλου. Χρόνος για γεύμα στην κοσμοπολίτικη Βυτίνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο (μπουφέ).

3η ΜΕΡΑ
Τρίπολη - Μαντινεία - Λεβίδι - Κάψια (οινοποιείο & σπήλαιο) - Αθήνα
Πρωινό (μπουφέ) και αναχώρηση για το “Μαντινειακό Πεδίο”. Εκεί θα δούμε τον αρχιτεκτονικά παράδοξο ναό της Αγίας Φωτεινής.
Στη συνέχεια, επίσκεψη στο γραφικό Λεβίδι μέσα στα έλατα στις παρυφές του δάσους και μετά στο οινοποιείο “Καλόγρη” με τις υπέροχες τοπικές αρωματικές ποικιλίες.
Χρόνος για γεύμα και ξενάγηση στα ζωντανά γλυπτά της φύσης στο κοντινό σπήλαιο Κάψια (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Περιλαμβάνονται
Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
Διαμονή σε ξενοδοχείο 3-4*
Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
Αρχηγός / Συνοδός
Φ.Π.Α

Ορεινή Αρκαδία - Eπικοινωνία club

Πληροφορίες & Κρατήσεις στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Club

 +30 6933 033 728