Δίκτυο υπηρεσιών ανθρωπίνων σχέσεων


Επικοινωνία Club

Επικοινωνία Club

Σε μοναχικούς καιρούς που όλα οδηγούν στην αποξένωση, εμείς αντιτάσσουμε την ανθρώπινη επικοινωνία & επαφή!

Όπλα μας η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα, το χιούμορ, ο διάλογος, ο πολιτισμός, & η καλλιτεχνική δημιουργία!

Σκοπός να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μέσα από μια ποιοτικά διαφορετική καθημερινότητα!


Μετά από 18 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το Επικοινωνία Club συνεχίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα, ποιότητα ζωής & στόχους. Άνθρωποι δραστήριοι, κοινωνικοί, αισιόδοξοι, ανεξάρτητοι, με κέφι, διάθεση για ζωή & δημιουργία, θετική ενέργεια & χαμόγελο!


Αν ανήκετε σ' αυτούς τους ανθρώπους και θέλετε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, εμείς φροντίζουμε & διευκολύνουμε την άμεση, ασφαλή & πολιτισμένη επαφή των μελών μας!


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνει μουσικές βραδιές, καλλιτεχνικά & πολιτιστικά δρώμενα, εκδρομές, θεματικές δραστηριότητες καθώς & βραδιές με γνήσια ελληνική διασκέδαση!


Το επικοινωνία club ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια με πρωτοβουλία της Τόνιας Γερακάρη, η οποία οραματίστηκε ένα χώρο επικοινωνίας ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, ένα χώρο που δημιουργούνται δυνατές φιλίες & γνωριμίες!


Επικοινωνία ClubΕκδηλώσεις

Το Επικοινωνία Club διοργανώνει για τα μέλη του μουσικές βραδιές, κινηματογραφικές βραδιές, θεατρικές βραδιές, πολυήμερες εκδρομές, ημερήσιες αποδράσεις και άλλα καλλιτεχνικά και ψυχαγωγικά δρώμενα. 
Στο Επικοινωνία Club οι γνωριμίες πάνε παρέα με την διασκέδαση. 

Μάθε περισσότερα

Επικοινωνία ClubFace2Face

Σκοπός του προγράμματος Face2Face είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε στοχευμένες προσωπικές γνωριμίες για μια ουσιαστική συντροφική σχέση.
Είμαστε το μοναδικό στην Ελλάδα Face2Face στο χώρο των στοχευμένων διαπροσωπικών γνωριμιών, για άμεση επαφή ανθρώπων με συμβατό χαρακτήρα και κοινά ενδιαφέροντα.

Μάθε περισσότερα

Επικοινωνία Club


Club Νέων (Talk2me)

Το Επικοινωνία Club, διαπιστώνοντας πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής δημιουργεί αυξημένα προβλήματα και στους νεώτερους ανθρώπους δημιούργησε το club νέων με το δικό του πρόγραμμα, τις δικές του δραστηριότητες και εκδηλώσεις, στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι από 25 έως 35 ετών.

Μάθε περισσότεραSHARE THIS PAGE!