Δίκτυο υπηρεσιών ανθρωπίνων σχέσεων


Το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB σας προσκαλεί για 6ήμερο στην Πάτμο

Στο νησί νησί της αποκάλυψης
21/8 – 26/8


6ήμερο στην Πάτμο - Eπικοινωνία club

Πρόγραμμα εκδρομής1η μέρα: Πειραιάς – Πάτμος
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση 15:00 για Πάτμο. Άφιξη το βράδυ στην Σκάλα Πάτμου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Ιερό Σπήλαιο αποκάλυψης – Ι.M. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου – Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης, που βρίσκεται ανάμεσα στην Σκάλα και στον μεσαιωνικό οικισμό της Χώρας. Πρόκειται για τη μικρή σπηλιά, στην οποία έζησε για δύο ολόκληρα χρόνια ο Άγιος Ιωάννης, κατά τα έτη 95-97 μ.χ., όταν εξορίστηκε στο νησί. Μέσα σε αυτή την σπηλιά, άκουσε τη φωνή του Κυρίου και έγραψε το Ιερό Κείμενο Της Αποκαλύψεως. Επίσκεψη στο παρεκκλήσι της Αγίας Άννας, που είναι κτισμένο μπροστά στην είσοδο του Ιερού Σπηλαίου και στην Ιερά Μονή Ιωάννη Θεολόγου, που είναι κτισμένη στην κορυφή του λόφου απέναντι από το λιμάνι του νησιού, την Σκάλα.
Αξιόλογο προς επίσκεψη είναι και το μουσείο της Μονής. Μετά το προσκύνηµα, επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Το Μοναστήρι ιδρύθηκε το 1607 από τον ιεροµόναχο Παρθένιο Παγκώστα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η αυλή της Μονής µε τα λουλουδιασµένα παρτέρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µέσω του γραφικού χωριού Γροίκος. ∆ιανυκτέρευση.

3η μέρα: Προαιρετική – Λειψοί
Πρωινό - ελεύθερος χρόνος. Για όσους επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα ημερήσιας εκδρομής στους μαγευτικούς Λειψούς, που είναι ένας μικρός παράδεισος με τα λευκά σπιτάκια και τα μπλε παράθυρα, μια εικόνα που γαληνεύει μάτια και νου! Επίσκεψη στην ιστορική Παναγία του Χάρου με την ξακουστή θαυματουργή εικόνα των Κρίνων. Ελεύθερος χρόνος στην όμορφη παραλία Λιεντού για μπάνιο & γεύμα σε μια γραφική ψαροταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στην Πάτμο το απόγευμα. Η πρόταση για το βράδυ είναι ένα αξέχαστο νησιώτικο γλέντι με τοπικές γεύσεις, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Πάτμου σε ταβέρνα της Χώρας. Διανυκτέρευση

6ήμερο στην Πάτμο - Eπικοινωνία club

4η μέρα: Ιερά Μονή Ευαγγελισμού – Ιερό Κάθισμα Αγίου Νεκταρίου – Παραλία Κάμπου
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Μητρός Αγαπημένου, που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Χώρας, όπου θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα της περιοχής. Επίσκεψη στο Ιερό Κάθισμα του Αγίου Νεκταρίου του θαυματουργού στα Λουκάκια Πάτμου & στο χωριό Κάμπος με την όμορφη παραλία, όπου και η παραμονή για φαγητό και μπάνιο. Επιστροφή στη Σκάλα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα:
Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε την ηρεμία και τη γαλήνη της περιοχής σε συνδυασμό με μια βουτιά στη κοντινή παραλία του ξενοδοχείου. Χρόνος για τις τελευταίες αναμνηστικές αγορές μας στη Σκάλα μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο.

Περιλαμβάνονται: Εισιτήρια πλοίου ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΤΜΟ - ΠΕΙΡΑΙΑ σε οικονομική θέση, μεταφορές στην ΠΑΤΜΟ σύμφωνα με το πρόγραμμα, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στη Σκάλα Πάτμου, 4 πρωινά μπουφέ, αρχηγός συνοδός, φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16), ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται: Η κρουαζιέρα στους Λειψούς και ό,τι δεν αναφέρεται στo πρόγραμμα.

Σημείωση: Κατάλληλη ενδυμασία για επίσκεψη στις Μονές.

6ήμερο στην Πάτμο - Eπικοινωνία club

Πληροφορίες & Κρατήσεις στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Club

 +30 6933 033 728