Δίκτυο υπηρεσιών ανθρωπίνων σχέσεων


Το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB σας προσκαλεί για 5ήμερο σε Κεφαλονιά - Ιθάκη

Ταξίδι στο Ιόνιο
30/7 – 3/8


5ήμερο στην Κεφαλονιά - Eπικοινωνία club

Πρόγραμμα εκδρομής1η ημέρα
Αναχώρηση 6:15π.μ. με πολυτελές πούλμαν. Άφιξη στην Κυλλήνη μέσω του Ισθμού. Επιβίβαση στο καράβι για Κεφαλονιά. Παραμονή στον Πόρο για μπάνιο και γεύμα. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας της Φιδούσας(Μαρκόπουλο) Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Σπήλαιο της Δρογκαράτης. Επίσκεψη στο λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Συνεχίζουμε για την παραλία της Αγίας Παρασκευής, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο. Στάση για φαγητό στο παραλιακό χωριό Αγία Ευφημία. Στη διαδρομή για το Ληξούρι, απολαμβάνουμε τη γνωστή παραλία του Μύρτου. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5ήμερο στην Κεφαλονιά - Eπικοινωνία club

3η ημέρα
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την όμορφη Σάμη, όπου και η παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική Ιθάκη, την πατρίδα του Οδυσσέα (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα
Μετά το πρωινό, επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, που είναι ο προστάτης του νησιού. Συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία Μακρύς & Πλατύς Γιαλός για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο με μια ενδιάμεση στάση στις Καταβόθρες, το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο του νησιού. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα
Μετά το πρωινό, επίσκεψη στη Μονή του Αγίου Ανδρέα, όπου φυλάσσεται το πόδι του Αγίου. Μέσω της παραθαλάσσιας διαδρομής, φτάνουμε στην όμορφη Σκάλα για τις τελευταίες βουτιές πριν την επιβίβαση στο καράβι για Κυλλήνη.

Περιλαμβάνονται:
1)Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Ξενοδοχείο 3*** σε δίκλινα δωμάτια, 3) 4 πρωινά σε μπουφέ, 4) 4 δείπνα , 5) Τα εισιτήρια των καραβιών Κυλλήνη - Πόρο - Κυλλήνη. 6) Αρχηγός – Συνοδός, 7) Φ.Π.Α.

5ήμερο στην Κεφαλονιά - Eπικοινωνία club

Πληροφορίες & Κρατήσεις στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Club

 +30 6933 033 728